menager Bytom, menager beach baru Bytom
- zapewnienie najwyższej jakości świadczonych usług,
- kontrolowanie i optymalizację kosztów działalności,
- egzekwowanie od personelu lokalu wypełniania zasad i procedur wewnętrznych oraz zewnętrznych (przepisy BHP, Sanepidu)
- maksymalizację zysków jakie przynosi lokal,
- nadzorowanie i koordynowanie działań zatrudnionych pracowników,
- rekrutowanie, szkolenie i motywowanie zespołu,
- czynny udział w pracy lokalu.
Wymagania
doświadczenia w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku (mile widziane wcześniejsze doświadczenie barmańskie)
umiejętności organizowania pracy barmanów i kelnerów (15 osobowy zespół),
dyspozycyjności i odporności na stres,
umiejętności planowania,
gotowości do pracy w systemie zmianowym,
odpowiedzialności i uczciwości,
podstawowej wiedzy technicznej,
wysokiej kultury osobistej.
Oferujemy
zatrudnienie na umowę o pracę
atrakcyjne zatrudnienie
zakwaterowanie
Klauzule informacyjne
Aplikuj